T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / DURSUNBEY - Dursunbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Atatürk´ü Tanıyorum

     Projemiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü yakından tanımak onun hayatını, başarılarını, inkılaplarını, kişiliğini ve bizlere bıraktığı mirasını daha iyi anlayabilmek adına gerçekleştirildi.

    Projemizin Hedefi:Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetin korunmasını, geliştirilmesini ve devamının sağlanmasını gençlere emanet etmiştir. Bugünkü ve yarınki nesillere düşen en önemli görev Atatürk'ü doğru anlayarak doğru anlatmak ve onun en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmaktır. Proje kapsamında Atatürk'ün eğitim hayatını, başarılarını, katıldığı savaşları, inkılaplarını görseller vasıtasıyla öğrencilerimize göstermek istedik. Amacımız öğrencilerin Atatürk'ü doğru tanımalarını, onun kişiliğini ve mirasını iyi anlamalarını sağlamaktır.

    Projenin sürdürülebilirliği için hazırlanan Atatürk panosu dışında sınıflarda Atatürk'ün hayatı ile ilgili belgeseller izletilecektir. Bu sayede öğrenciler Atatürk'ün hayatı, kişiliği fikirleri, başarıları konusunda daha etkili şekilde bilgilendirilmiş, Atatürk'ü daha iyi tanıma ve anlama konusunda bilinçlenmiş olacaktır.

13-04-201813-04-201813-04-2018

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.04.2018 - Güncelleme: 10.03.2022 09:30 - Görüntülenme: 1274
  Beğen | 3  kişi beğendi