Ekm

Dursunbey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü İle Dursunbey Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Arasında, 5 Ekim 2018 Cuma günü Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Protokol imzalandı.

May

Kas

Okulumuz Makine Teknolojileri alanının 14 Kasım 2017 Salı günü düzenlediği teknik geziye Müdür Yardımcısı Ali AVCI, Makine Teknolojileri Alan Şefi Kadir PERİLİ, Makine Teknolojileri Öğretmenleri Ahmet Necati UYSAL, Ahmet ÜSTBAŞ, İrfan ÜNLÜ ve 29 öğrenci katılmıştır. Gezide Eskişehir'de bulunan Türkiye'nin 60 yıllık en eski redüktör firması ile Amerikan Skorsky firması ve Türk ortaklı helikopter parçaları yapan Alp havacılık firmalarına teknik gezi yapılmıştır.

Kas

ADMOG Projesi (Atma Değerlendir Meslek Okullarını Güçlendir) projesi çerçevesinde 7 Kasım 2017 Salı günü okulumuz öğrencilerine seminer birçok basının sayfasında yer aldı.

Ekm

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanlarının ortaklaşa düzenlediği teknik gezide Manisa´daki iki fabrika gezildi. İlk olarak Teknoloji merkezi konumundaki 1.000.000m2'ye yakın kapalı alana sahip Avrupa'nın, tek alan üzerinde üretim yapan en büyük, dünyanın ise ikinci büyük endüstri kompleksi Vestel fabrikası gezildi.

Haz

Okulumuz Makine Bölümü öğrencileri 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü Bursa'da bulunan sanayi kuruluşlarını ziyaret ettiler.

May

İlçe merkezinde düzenlenen Okul Tanıtım Günleri programı çerçevesinde okulumuz standı büyük ilgi gördü.

Tem

Okulumuz Mobilya Bölümü tarafından hazırlanan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen «Hayal Et Gerçeğe Dönüştür» projesi 85 puan ile 1. sırada destek almaya hak kazanmıştır.